Részt vettünk a Földgáz Kupán

Az IP Systems idén először kapott meghívást a Földgáz Focikupára, melyen cégünk közel 20 fővel képviseltette magát. A Kupán nagyon sok szép gól született, a csapatokat lelkes szurkolótábor és finom frissítő segítette a mind jobb eredmény elérésében.

 

2014. június 6-án 30 fokos hőségben került megrendezésre a Földgáz Focikupa, melyen már az IP Systems csapata is képviseltette magát. A rekkenő hőségben az E.ON Energiakereskedelmi Kft., az FGSZ Földgázszállító Zrt., a FŐGÁZ Zrt., a GDF SUEZ Energia Magyarország Zrt., az IP Systems Kft., a Magyar Földgázkereskedő Zrt., a Magyar Földgáztároló Zrt., valamint a Tigáz Zrt. munkatársai csaptak össze barátságos mérkőzéssorozat keretében.

Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy a tornán idén cégünk is részt vehetett, ráadásul a szállítói, tárolói, elosztói és kereskedői gázpiac szereplői közt egyedüliként képviselve az informatikai beszállítói szektort” – mondta Hock Tamás, az IP Systems ügyvezetője.

A fociversenyt az ELMŰ sportcentrum szabadtéri, 40x20 méteres füves pályáin kézilabda kapukkal rendezték meg. A mérkőzéseken nagyon sok szép gól született, a csapatokat lelkes szurkolótábor és finom frissítő segítette a mind jobb eredmény elérésében. Az IP Systems első részvétele picit nehezen indult, de a második meccsen már megszereztük az első gólt, míg a harmadikat meg is nyertük, így végül a megosztott 5. helyen végeztünk. Az IP Systems legjobb játékosa Illés László lett, aki az első önbizalom-növelő gólunkat szerezte.

A Földgáz Kupa végeredménye:

1. Tigáz Zrt.

2. E.ON Energiakereskedelmi Kft.

3. GDF SUEZ Energia Magyarország Zrt.

4. FGSZ Földgázszállító Zrt.

5. helyezettek (megosztva, abc sorrendben): FŐGÁZ Zrt.,  IP Systems, Magyar Földgázkereskedő Zrt., Magyar Földgáztároló Zrt.

Minden résztvevőnek gratulálunk, és köszönjük a szervezők odaadó munkáját!