Kritikus kérdések a gáztárolók sikeres működtetése során

Európa egyik legjelentősebb tárolói és szállítói konferenciáján az IP Systems szakemberei is részt vesznek. A 2014. március 24-25. között Berlinben megrendezésre kerülő Gas Transport & Storage Summiton kollégáink kerekasztal-beszélgetés során vitatják meg a gáztárolók üzleti hasznosításának kritikus kérdéseit.
 
Az immáron 7. alkalommal megrendezésre kerülő Gas Transport & Storage Summit a gázpiac prémium eseménye, melyen az iparág kiemelkedő szereplői és döntéshozói (tárolók és szállítók vezető szakemberei, a törvényhozók, illetve szabályozók képviselői) vesznek részt. A fő cél, hogy megvitassák azokat az infrastrukturális és a befektetési kihívásokat, amelyek az európai energiapolitika kapcsán felmerülnek. 
 
Ennek részeként az IP Systems kerekasztal-beszélgetést szervezett a konferencia második napján, hogy neves szakemberek részvételével lehetőséget biztosítson a gáztárolók sikeres és hatékony működtetése kapcsán felmerülő kérdések megválaszolására. „Hazai és nemzetközi tapasztalattal a hátunk mögött bízunk benne, hogy hasznos és inspiráló beszélgetésre kerül sor, melynek révén a résztvevők számára új lehetőségek nyílnak a gáztárolók sikeres működtetéséhez” – mondta Czike Zsigmond, az IP Systems kereskedelmi vezetője.
 
A 2014-es Gas Transport & Storage Summiton a kerekasztal-beszélgetés mellett saját standdal is jelen lesz vállalatunk, ahol innovációs kategóriában díjnyertes tárolói és szállítói megoldásainkat mutatjuk be, melyek hazai és külföldi piacokon is sikeresen támogatják az energetikai szereplők napi üzleti folyamatait.
 
Kapcsolódó webcím:
 
Tags: