Így kell kockázatot minimalizálni az energiakereskedelemben

A 2013. december 4-6. között megrendezésre kerülő EnKon EXTRA idén kibővített tartalommal jelentkezik, melyen az IP Systems szakmai partnerként tart előadást Kockázatmenedzsment az energiakereskedelemben címmel.

Az EnKon EXTRA idén kibővített koncepcióval és tartalommal kerül megrendezésre a villamos energia és a földgáz szektor számára egyaránt. A 3 nap változatos témái - akár stratégiai, akár specializált szakmai szinten - minden olyan területet lefednek, amelyeket érintenek a jelenlegi szabályozási és piaci turbulenciák, és új kihívásokat, kötelezettségeket vagy akár kitörési pontokat jelenthetnek a szakembereknek.

Az IP Systems képviseletében Dr. Mádi-Nagy Gergely vezető tanácsadó tart előadást december 5-én, 14:50-től Kockázatmenedzsment az energiakereskedelemben címmel. A gyakorlati tapasztalatokon nyugvó, s így minden energiakereskedő számára kiemelten hasznos prezentációban többek közt a kereskedői beszerzés támogatásáról, a transzferár-képzésről, a fogyasztók és kereskedelmi partnerek besorolásáról, a pozíciók és kitettségek menedzseléséről, s ezen keresztül a kockázat méréséről, minimalizálásáról lesz szó.

A konferencia időpontja: 2013. december 4-6.

Helyszín: Budapest, Kempinski Hotel

Az IP Systems előadásának időpontja: 2013. december 5., 14:50-15:30

További információ a konferenciáról: http://www.iir-hungary.hu/rendezvenynaptar?id=1487